dilluns, 24 de gener del 2011

Fotografia instantània -per aquí, si us plau.

Aquest cap de setmana, com que he tingut més temps, m'he posat a mirar els missatges antics que tenia de llistes de correu, com la d'Etsy. M'agrada agafar-m'ho amb calma i mirar tot el que hi ha, per tal de poder fer volar la imaginació i pensar coses que voldria aplicar a la meva vida en general i, darrerament, també a les meves noces.

En el darrer lliurament de les idees per a noces que m'ha enviat Etsy, allò que m'ha cridat més l'atenció són uns elements d'atrezzo que es poden fer servir per a muntar una cabina de fotografia instantània. He pensat que seria bona idea que, en un moment donat de la festa nupcial, mentre uns convidats parlen, els altres miren les vistes i d'altres es fan bons amics del cava, podria haver-hi la possibilitat de fer una petita cabina amb tot d'atrezzo, per a tenir fotos diferents dels convidats.

Aquí podreu trobar els autors d'aquest atrezzo tan singular.
Perquè, al cap i a la fi, allò que voldríem és que tothom s'ho passés la mar de bé, i tenir records de fotos com aquesta, no té preu! Això sí, hauré de demanar a una de les convidades, que pinta i fa unes fotos fabuloses, que s'encarregui de fer la sessió. Desitjau-me sort -esper que digui que sí!

He trobat aquesta foto aquí.