dimecres, 29 de desembre del 2010

Llibre de convidats

No sé fins a quin punt els llibres de convidats -o "guestbooks"- són una cosa corrent en el nostre context. Tanmateix, em sembla una idea ben maca, aquesta d'anar compilant desitjos i comentaris dels convidats que han vingut a la teva festa, i tenir-los en un lloc especial.

L'altre dia la meva gran amiga em va demanar què em semblava que em donés un llibre de convidats, i si creia que era una bona idea. A més de la telepatia que compartim, allò que em segueix entusiasmant és la implicació dels amics; ja n'hi ha que s'han oferit per decorar, organitzar i muntar, i tot això és molt més ben rebut que no caramulls de regals. Com que ja havia pensat que un llibre de convidats seria molt bona idea, i un record del dia, li vaig contestar que m'encantaria que em regalés un llibre de convidats si n'havia vist cap que li fes el pes. Si no, li vaig demanar si li agradaria ajudar-me a fer-ne un dels que hi havia suggerits i fotografiats a ca na Martha Stewart (de nou, em sap greu posar com a recomanació una persona amb poca ètica, però la seva destresa amb les manualitats és envejable!).

La seva resposta va ser positiva, cosa que em fa del tot feliç. De moment, allò que he trobat que és ben útil són unes petites gafes daurades que s'empren normalment per a penjar-ne fotos o targes de felicitació. Allò que nosaltres farem, doncs, serà trobar-ne una utilitat diferent, seguint un estil similar al de les fotos. La primera foto, a dalt, té papers o targes de colors similars però dissenys diferents, a més d'incorporar llapis de colors i una peixera per a posar-hi les targes signades. A la foto inferior hi ha quelcom que s'assimila a l'estil que tenia pensat per a emprar les gafes. Segur que ens en sortirem!