dilluns, 30 d’abril del 2012

Qui estima Mallorca no la destrueix

No sé si heu notat que, a la dreta dels escrits, hi intenta haver un giny d'Actuable per fer arribar a Europa la petició que revisin la legalitat de l'hotel que hi ha projectat a Sa Ràpita. La Novia Compromesa se solidaritza completament amb aquesta causa, per molts motius. No només perquè és una dona del segle XXI, assabentada dels problemes que pateix la pobra Terra, ni perquè és un lloc de bellesa extraordinària que avui ha aconseguit d'unir molts de mallorquins damunt l'arena per impedir-ne la destrucció. L'impacte ambiental que suposa un hotel de 1200 places amb camp de golf a cent metres de la platja és irreversible en un arenal que ja està amenaçat. Aquesta és una raó de pes, però també estic totalment en contra del turisme que atreuen aquest tipus d'urbanitzacions. Mallorca es mereix molta més dignitat, i les coses fetes artesanament, i no a l'engròs i malament. La costa del migjorn de Mallorca és un indret on tenc milions de records preciosos que he compartit amb el meu estimat i els nostres amics. Record que, quan era petita, mon pare m'explicava com era s'Arenal de Palma quan encara no estava urbanitzat, i jo no voldria haver d'explicar la bellesa pretèrita de Sa Ràpita als meus possibles hereus.

Precisament, una de les nostres darreres visites a Es Trenc i Sa Ràpita va ser durant un dia assolellat en què ens vàrem fer la sessió de fotos que esmentava en un altre comentari. Com a dona que intenta no estressar-se, vaig pensar que fer una sessió de fotos a part de la del dia de les noces seria una gran idea. I quin lloc vàrem triar? Doncs sí, la zona de Mallorca que encara ens queda una mica intacta devora la mar. Per això vos deman que, si hi estau d'acord, signeu la petició a través del giny que no ha quedat gaire bé però que hauria de funcionar, a la part dreta de la pantalla. No només per preservar el que ens queda de la bellesa natural, sinó perquè en puguem gaudir tots, tant si hi anam a fer una sessió de fotos de noces com si hi anam a fer un capfico.

Les fotos quedaren precioses però, per si en teníeu cap dubte, deix aquí la foto que ha sortit de la capsa del maquillatge que vaig passejar platja amunt i avall per anar-me fent els retocs necessaris. Encara que sigui una mica exagerat, recoman de tot cor una sessió de fotos als noviïs un dia que no sigui el de les noces: sembla una mica ridícul, però és un gran record per al futur.

Foto: Alberto Serrano