dijous, 30 de desembre del 2010

Fotos de noces que m'agraden

Darrerament he mirat molts fulletons i pàgines web on s'anunciaven fotògrafs de noces. La paraula més comuna entre aquestes és fotoperiodisme, en què el fotògraf es dedica a fer fotos espontàniament durant l'esdeveniment, en lloc d'agafar tota la família i posar en ordre d'importància, proximitat o amistat. Certament veig molts avantatges en aquest tipus de reportatge fotogràfic, tot i que també deu estar bé tenir imatges amb posats amb els convidats.

Allò que cercava, en realitat, era quin tipus de foto m'agradaria. A l'hora de triar estil per a les fotos, m'he capbussat sense escafandre en el meravellós i creatiu món d'Etsy Weddings, on hi ha tot de reportatges de "real weddings", com en diuen ells, on gent de carn i os t'explica com han muntat el seu casament, sovint amb elements fets a mà -el qual és, precisament, el tema que ens ocupa. Per als qui teniu l'anglès en bona forma, vos recoman que hi faceu un cop d'ull, atès que és una bona font d'inspiració. Hi podeu trobar decoracions diverses, què era el més important per a la parella i en què varen basar la imatgeria de les noces.

A continuació, però, vos deix un parell de fotografies que tenen aquesta espècie de look vintage que voldria aplicar al nostre reportatge. La veritat és que llegir les històries personals d'aquestes parelles són la mar d'entretingudes, i ho diu una persona que té poc esperit xafarder.

(per cert, jo tenc aquestes sabates!)