dijous, 28 d’abril del 2011

Un blog per als convidats

Per a aquells qui tingueu convidats que vénen d'enfora, allò que puc recomanar de tot cor és que els regaleu un blog personal amb informació sobre els llocs on haurien de quedar, què els pot agradar, els hotels que recomanau i excursions que potser els farien il·lusió. Afortunadament, a Mallorca hi ha excursions precioses, tot i que malauradament tenim una bona col·lecció de llocs turístics de tot oblidables, dels quals els vostres convidats segurament voldran estar informats (per tal d'evitar-los!).

En el nostre cas, tenim amistats a cada punt d'Europa, la majoria de les quals afortunadament faran l'esforç de desplaçar-se per tal d'acompanyar-nos en un dia tan especial. Per fer-los la feina una mica més fàcil, els hem fet un blog ben semblant a aquest, per cert, i hi hem afegit informació que creim que els farà servei. Els comentaris no s'han fet esperar, i tothom està ben agraït pel gest, les ofertes i hotels que hi hem inclòs.

Per a fer entrar una mica de ganes de viatjar, a més, en alguna entrada hem inclòs aquest timelapse fet ben a prop del castell de Bellver de Palma.



Nota: tot i que la novia compromesa és una ferma defensora del medi ambient, malauradament Europa encara no s'ha posat les piles amb el tema de transport de trens. De moment, per tant, entén que viatjar en avió sigui l'única possibilitat en la majoria dels casos.

Nota curiosa i redemptora: la novia compromesa no té carnet de conduir!