divendres, 20 d’abril del 2012

Estau convidats!

S'acosta la temporada de noces i, si anau tan justos de temps com anàvem el meu estimat i jo, just ara deveu estar en el punt de desenvolupar el contingut de les invitacions. Les invitacions se solen enviar entre un mes i dos mesos abans del gran dia, però se suposa que ja has avisat tothom que vols que vengui per tal que facin els plans pertinents. Als Estats Units s'envien unes targes que s'anomenen Save the Date, és a dir, reserva't el dia, i que són maquíssimes, però em sembla una mica excessiu quan nosaltres no tenim aquesta tradició.

En aquesta pàgina hi ha una selecció de trenta-quatre
Save the Date ben aguda. N'hi ha una per a cada estil!
Nosaltres pels volts de l'abril de l'any passat, amb les noces a l'agost, encara parlàvem amb la dissenyadora que ens feia les invitacions sobre com ens agradarien. Quan les fèiem, ens va costar de decidir què posar-hi: volíem que fos concís però romàntic, sense embafar. Sortosament, ella ens havia creat un disseny fantàstic que tampoc no caldria empolainar gaire més, de manera que ens vàrem decantar per un llenguatge senzill; més avall explicaré els detalls d'aquest disseny.

Com molts de vosaltres (perquè veig les cerques que feis!), nosaltres tampoc no sabíem per on començar i, a més, havíem de fer les invitacions en català i en anglès per als nostres convidats, de manera que els textos no podien ser gaire diferents en llargària si havien de caber en el mateix disseny. Cercàrem què s'hi sol posar, i un detall important és que, si els pares són generosos i contribueixen activament a les noces, és lleig no esmentar-los. Normalment es posen els noms dels quatre, indicant que són ells qui conviden a les noces. Però què passa quan els progenitors estan divorciats i es duen malament o, com en el cas de la novia compromesa, el pare ja no hi és? Doncs vàrem recórrer a "la família". Aquí teniu el text que nosaltres vàrem deixar:

La Novia Compromesa i el Seu Estimat
Juntament amb les nostres famílies esperam poder gaudir de la vostra presència
i compartir amb vosaltres la celebració del nostre casament.

Per suposat que cal afegir-hi data, hora i lloc! 

Per tal de no sobrecarregar la invitació, els convidats podien anar a veure el blog que els vàrem preparar, amb informació dels autocars que havíem contractat, lloc de trobada i resta de coses. Com crec que ja he esmentat, tothom ho va trobar ben útil!

He dit que no volíem excedir-nos amb el text de les invitacions perquè la dissenyadora ens va fer una virgueria! Com que la temàtica de les noces era marina, ens va fer un dibuix fabulós amb aquesta inspiració, al qual va afegir el text. Això anava enrodillat dins un pot de vidre amb tap de suro, que anava dins una bosseta de tafetà turquesa amb arena de la platja del Caragol de Mallorca, i copinyes i perletes. Una preciositat que encara anava ficada en una capsa de cartró reciclat, amb una cinta amb els nostres noms i un botó d'àncora, comprats d'Ebay. Una feinada col·locar-ho tot, però no podíem deixar de somriure mentre ho fèiem, perquè era fabulós! És vera que hi va haver arena per tot, però va valer la pena dur una mica de la platja més maca de Mallorca als convidats. Si un dia tenc temps, en posaré fotos.

A més, la dissenyadora ens va preparar un logo amb el mateix estil i colors. Amb això férem etiquetes, i moltes altres impressions, com per exemple el menú del sopar. D'això en podem parlar un altre dia, tanmateix.







1 comentari:

  1. Me ha encantado la invitación que disteis, qué original y qué bonito! y por cierto, estoy de acuerdo con lo de que la platja de es Caragol es increíble, qué detalle haber puesto arena de allí! felicidades a los dos por haber celebrado una fiesta tan especial!
    Besos,
    Luci.

    ResponElimina